Här har de nog haft dans, kanske uppvisningar och shower, tror du inte?

   Säkert!

   Vi får titta igenom allt senare.

Zanna stod stilla och tänkte:

   Vet du vad du skulle kunna göra?

   Nä, vad då?

   Öppna en klubb, vettja!

   En klubb? Vad är det? En klubba?

   En klubb är en sluten krets av människor som tycker sig ha något gemensamt, att samlas omkring, Ofta har de en klubblokal, som den här och medlemskort till alla i sällskapet. De kan också ha kännetecken på sig, som nålar, rockmärken eller lite udda kläder. Kanske en halsduk eller en keps eller hatt, för att markera utåt att de tillhör samma klubb.

   Vad skulle de göra i den här klubben då, hemma hos mig?

   Dansa, dricka te, prata och ha det trevligt. En salong?

   Och vad menas med det, en salong?

   En salong är ett lite finare rum, ofta med speglar och vackra målningar på väggarna, dekorationer i taket, gammaldags möbler, lampor och kandelabrar, höga ljusstakar med stearinljus tända. En kristallkrona i taket och soffor, fåtöljer, divaner och små eleganta bord att ställa glas och tekoppar på. Det ska vara ledigt och stiligt, samtidigt!

   Nu är det ju bara en sak. Jag känner ju ingen.

   Men det gör jag. Massor! Alla mina studentkompisar och deras vänner och bekanta. De kan komma hit en stund i veckan, dansa, prata, umgås och ha det trevligt. Så kan du sälja medlemskort, laga te, servera smörgåsar och spela musik.

   Ja, varför inte?

   Varför inte?!