Deejay-eliten tar över.

Det gamla konungariket gick ur tiden när regenten och kungen Carl den XVI Gustaf valt att abdikera. Detta gjorde han därför att han inte längre kunde fungera som värdesymbol för neoluddisterna.

De mer inriktade neoidealisterna borgade för en ny samhällsklass, kallad: ”Deejay-eliten” eller bara: The Deejays.

Det var med dem som DJ Carola Kilroy blev president, DJ Jocke Langer utsedd till SpåRätt Star City of Stockholms borgmästare och DJ Monica Bergmark valdes till Master of Cermonies, eller samordnare av den etablerade Underhållningsklassen.

Många bland neoidealisterna undrade säkert varför Underhållningen och The Deejays rönte sådana framgångar. Det berodde på en enkel förskjutningsprocess, när de alla andra klasserna, grupperingarna, stånden och statusarna föll tillbaka i upploppet mot målet.

Förskjutningseffekten var inte planerad eller organiserad av varken SpåRätt eller ellekarna, men det föll dem i smaken och de gillade mer än bara läget.