Håller nu på med att skriva på åttonde boken om Familjen Frånlandsvind, SpåRätt och Kampen mellan Neoluddister och Neoidealister. Även denna bok, liksom alla de övriga, planerar jag bli på cirka 450 sidor.
Det finns nu bara en riktning, inför Förväntanshorisonten; den att etablera arten Människa och mänskligheten ute i rymden och universum.
Neoluddisterna kämpar in i det sista för att upprätthålla sin värdighet, inför slutet mellan den Stora Glömskan och det Stora Självklara.
Andhryben Mich Cerné får hjälp av sin livskamrat och partner Zanna Topp till att arkivera allt av intresse och skriva krönikor om hur andhryberna blir de som kommer att fortsätta att leva, skapa, trivas och uppleva, på planeten Tellus.
Bok 8 är fortsättningen på de sju tidigare böckerna. Så planerar jag att skriva totalt tio böcker, fram tills när Tellus har blivit andhrybernas genetiska arv och hur de ordnar tillvaron för deras efterkommande, på jorden.
Den vandrande Människan, Sapiens, fortsätter att rastlöst sträva ut i rymden, kosmos och uppfinna och upptäcka nya dimensioner i allas vår tillvaro. Endast Fantasin sätter gränserna!
Victor Rangner. Hässelby den 30 oktober 2016.