Star Vegas Intergalactica.

Från jordens yta upp mot rymden rörde sig nu ett spindelnät av vajrar, stålkonstruktioner, ljusramper och enskilda rymdstationer.

Berndt och Elisabet kunde se SpåRätt Star Vegas Intergalactical Space City som en himmelsk ljusstad ovan molnen, likt det gamla motivet som man sjöng om Himmelriket och Pärleporten, förr, bland neoluddisternas föregångare i Sverige, Norden och övriga Europas Förenta Stater.

Flera minnesplaketter satt här och där och informerade om att:

”Stjärnspindlarna byggde det första skelettet till SpåRätts version och vision av ”Jakobs Stege”.

Svartråttorna och andra neoluddistiska terrorgrupper och nätverk hade i perioder försökt att förstöra länken ut i rymden, men eftersom de av naturen var defaitister, med åsikten om att:

”Det lönar sig inte att arbeta emot tidsandan.”

Förblev de nere på jorden och drog sig undan till områdena på Australasia.

Synen var otroligt vacker, med alla ädla metaller av guld, platina och titan. Det rostfria stålet glittrade av strålkastarljusen och den uppåtgående solens första strålar över horisontlinjen.

Berndt och Elisabet kunde se den åttonde underverket från Sibiriens utkanter. Neoluddister och anhängarna till Mao 2 4 Caesar beskådade och beundrade motvilligt det så framtidspredestinerade i den gigantiska konstruktionen. Mich och Zanna tittade på den från SpåRätt Star City of Stockholms gamla bro, Västerbron, alldeles i närheten av Långholmen och Långholmsgatan 11.

Det var verkligen att se och uppleva som Världens Åttonde Underverk, större än Göbekli Tepe i Turkiet, pyramiderna i Egypten och den strålglans som fanns inom de största gotiska och romanska katedralerna, Alhambra i Spanien, Taj Mahal i Indien, spegelsalarna i slottet Versailles, Eremitaget i Moskva och det nu så föråldrade Las Vegas, nöjesstaden i USA.